Kuinka voittaa live-vedonlyönnistä tenniksessä?

Tennis vedonlyönti

Tennis on nostanut päätään myös suomalaisen vedonlyöntikansan keskuudessa. Nykyään tennisvedonlyönti on kolmen suosituimman vedonlyöntilajin joukossa, eikä sen edelle mahdu kuin perinteiset suosikit jalkapallo ja jääkiekko. Tenniksestä lyödään vetoa erityisesti livenä, sillä laji sopii tähän tarkoitukseen kuin nakutettu. Koska pelitaukoja on runsaasti ja tilanne kentällä voi muuttua hetkessä, voi taitava vedonlyöjä tehdä peleistä todella hyvää tiliä.

Vaan kuinka sitten voittaa live-vedonlyönnistä tenniksessä? Itse lajin ja pelaajien tunteminen on tietenkin kaiken A ja O, mutta oma tärkeä osansa on oikeiden bonusten ja kertoimien löytämisellä. Monet vedonlyöjät yrittävät etsiä parhaita kertoimia betting exchangen eli vedonlyöntipörssin kautta, mutta me suosittelemme ennemmin hyvän bonuksen tarjoavan vedonlyöntisivuston valitsemista. Usein laadukkaan bonuksen tarjoama etu voittaa nimittäin sen, että saat vedoillesi marginaalisesti paremman kertoimen.

Yhdistä hyvät tenniskertoimet ja hyvä bonus

Hyvät kertoimet live-tennikseen ja hyvä aloitusbonus eivät toki ole toisiaan poissulkevia asioita. Netissä on paljon luotettavia vedonlyöntisivustoja, jotka tarjoavat laajan valikoiman tenniskertoimia livenä lähes otteluun ja otteluun. Monet näistä antavat pelaajilleen myös aloitusbonuksen, joka aktivoituu yleensä talletuksen yhteydessä.

Jos haluat voittaa live-vedonlyönnistä tenniksessä, vertaile kertoimia sivustojen välillä, mutta katso myös niiden bonuksia tarkasti. Valitessasi vedonlyöntipörssin saat yleensä hieman paremmat kertoimet kuin tavallista vedonlyöntiä tarjoavilla sivustoilla, mutta ero ei aina ole suuri – joskus jopa täysin olematon. Siksi bonuksen tarjoama hyöty on ainakin pienemmillä panoksilla pelaaville yleensä parempi valinta. Jos panostat vetoihisi yli 100 euroa kerralla jatkuvasti, on vedonlyöntipörssi harkinnan arvoinen valinta. Hyvä bonus normaalilta vetosivustolta sopii sen sijaan paremmin suurimmalle osalle viihdepelaajista.

Arbitraasi-vedot ja Green Out

Green out tennis

Live-tennisvedonlyönti on tunnettu ja rakastettu erityisesti siitä syystä, että se tarjoaa paljon mahdollisuuksia arbitraasi-vetoihin. Arbitraasi on vedonlyönnin erikoissanastoa, ja se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että voitat vedollasi lopputuloksesta riippumatta. Yleensä arbitraasin rakentaminen toimii seuraavasti. Lyöt vetoa tennisottelun voittajasta joko ennen ottelua tai livenä ottelun aikana. Sanotaan esimerkiksi, että saat vedollesi kertoimen 2.10. Tässä tapauksessa panostat siis altavastaajalle. Myöhemmin ottelun aikana tilanne muuttuu ja sinun veikkaamasi pelaaja ottaa yliotteen.

Tämä näkyy tietenkin myös kertoimissa. Kun ottelun alkuperäissuosikin kerroin ylittää 2.00, voit lyödä halutessasi arbitraasi-vedon. Jos kerroin on vaikkapa sama 2.10, käytä vain samaa panosta kuin aiemmassa vedossasi – näin voitat saman summan, voitti ottelun lopulta kumpi tahansa. Panosta muuttamalla voiit halutessasi myös luoda arbitraasin, jossa toisen pelaajan voitto tuo paremman palautuksen.

Green Out -järjestelmässä yllä kuvattu prosessi on automatisoitu vedonlyöntipörssissä. Lyöt vetoa normaaliin tapaan ottelun lopputuloksesta, mutta samalla kun lyöt vedon, myyt sen myös pienemmällä kertoimella. Tämä lukitsee tuoton, jos veto voittaa. Käyttämällä tämän jälkeen Green Out -vaihtoehtoa pääset luomaan arbitraasin, joka takaa voiton kaikilla lopputulemilla, mikäli kertoimet liikkuvat oikeaan suuntaan.

Parhaat strategiat live-vedonlyönnissä voittamiseen

Live-vedonlyönnissä voittaminen ei välttämättä vaadi sen suurempaa strategiaa, mutta mielestämme sellainen on kuitenkin hyvä olla olemassa.
Parhaat strategiat live-vedonlyönnissä voittamiseen vaihtelevat vedonlyöjästä riippuen. Osa pelaajista lyö ensimmäisen vetonsa sisään aina ennen ottelua ja käyttää live-vedonlyöntiä sitten apuna parantaakseen voittomahdollisuuksiaan ottelun aikana. Tällä tavalla vedonlyönnille on olemassa ns. perusveto, joka kohdistuu yleensä koko ottelun voittajaan. Itse ottelu näyttää sitten sen, oliko vetopäätös hyvä, ja antaa mahdollisuuden vaikkapa arbitraasin rakentamiseen.

Enemmän otteluanalyysiin live-vedonlyöntistrategiansa perustavat pelaajat odottelevat ottelun alkamista ennen ensimmäisen vetonsa lyömistä. Tässä lähestymistavassa on sekä hyviä että huonoja puolia. Toisaalta voit saada paremman kertoimen esimerkiksi altavastaajalle ennen ottelun alkua, jos hän aloittaa pelin hyvin. Mikäli toisaalta luotat pelivalintaasi ottelun alkuhetkien tapahtumista riippumatta, voit saada vieläkin paremman kertoimen altavastaajalle, jos suosikki vaikkapa voittaa ensimmäisen erän näytöstyyliin.

Parhaat vihjeet live-vedonlyöntiin

Tennis Live vedonlyöntivihjeet veto tips

Live-vedonlyönti ei eroa tavallisesta vedonlyönnistä vihjeiden suhteen juurikaan. Parhaat vihjeet live-vedonlyöntiin voidaan jakaa kahteen kategoriaan: itse vedonlyöntiin liittyvät vihjeet ja yksittäiseen pelitapahtumaan liittyvät vihjeet. Ensimmäinen kategoria koostuu muun muassa pelikassan hallinnan opettelusta, tappioiden jahtaamisen välttämisestä ja bonusten hyödyntämisestä. Luo itsellesi pelikassa, jonka puitteissa lyöt vetoa. Esimerkiksi 200 euron kassa riittää hyvin, jos panostat suhteellisen pienellä.

Pidä panoksesi kurissa ja laita yhteeseen vain noin 2-5 prosenttia kassastasi kerralla. Äläkä putoa tappioiden jahtaamisen sudenkuoppaan. Pään pitäminen kylmänä on erityisen tärkeää juuri live-vedonlyönnissä, koska kyseessä on niin nopeatempoinen pelimuoto. Voit hävitä tai voittaa suuria summia hetkessä.
Toinen kategoria kattaa alleen itse ottelun seuraamisen ja siihen liittyvät asiat. Live-vedonlyönnin suurin etu on tietenkin se, että voit seurata peliä livenä. Suurin osa vedonlyöntipalveluista tarjoaa tähän mahdollisuuden, jota ota siitä kaikki irti. Älä lyö vetoa tenniksestä livenä, jos et ottelua näe. Miksi turhaan laittaisit itsesi kertoimenlaskijaa huonompaan asemaan?

Hyvä vihje tennisvedonlyöntiin livenä on panostaa altavastaajiin. He saavat usein todella kovia kertoimia, sillä yllätykset ovat varsinkin miehissä suhteellisen harvinaisia. Livenä niiden haistaminen on kuitenkin helpompaa. Myös kenttä kannattaa aina ottaa huomioon hyviä kohteita etsiessään.. Tästä hyvä esimerkki on toukokuun 22. päivä käynnistyvä Roland-Garrosin tennisturnaus eli Ranskan avoimet, joka on vedonlyöjän näkökulmasta yksi mielenkiintoisimmista live-kohteista. Koska turnaus pelataan massakentällä, muuttuvat sen voittajasuosikit huomattavasti muihin Grand Slameihin, kuten Wimbledoniin tai US Openiin verrattuna.